Serie

Skribent

EliSophie Andrée

4 oktober 2023 | 11:30

Orlando Bloom är med i nya säsongen av "Greta Gris"

Den omåttligt populära tv-serien "Greta Gris" fyller 20 år vilket ska firas med dunder och brak. Nu ansluter dessutom allas vår egen Legolas till den redan stjärnspäckade ensemblen bland tecknade grisar.
"Sagan om ringen"-skådespelaren Orlando Bloom kommer att göra rösten till juveleraren "Herr Tvättbjörn" i ett kommande specialavsnitt där karaktärerna "Fru Ko" och "Herr Tjur" ska gifta sig.
 
Det blir dessutom det allra första bröllopet under den 20 år långa period som tv-serien har sänts och älskats och hyllats av barn världen över. 
 
"Orlando är en extraordinär skådespelare, pappa och filantrop och vi är så stolta över att ha med honom i Greta Gris-specialen när vi nu firar 20 år" säger Olivier Dumont, president för eOnes Family Brands som äger bland annat Greta Gris-produktionerna. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Orlando Bloom är ju dessutom inte den enda gäströstskådespelaren den här säsongen utan gör faktiskt sällskap med sin fru, popstjärnan Katy Perry. Perry och Bloom spelar dock inte gift par i Greta Gris-specialen utan Perry lånar istället ut sin röst till sömmerskan "Fröken Leopard" som då inte verkar ha något samröre med Blooms karaktär "Herr Tvättbjörn". 
 
Kommer du att se nya säsongen av "Greta Gris" för Orlando Blooms skull?
| 4 oktober 2023 11:30 |