Serie

Skribent

Alexander Kardelo

22 juli 2022 | 20:47

Ondskan vaknar i nya trailern till ”Sagan om ringen: Maktens ringar”

Det var trots allt hela 8 dagar sen Amazon släppte sin senaste trailer…
Ingen kan anklaga Amazon för att inte slå på den stora trumman inför premiären av ”Sagan om ringen: Maktens ringar”. Deras största originalserie någonsin, som enligt vissa rapporter har kostat över en miljard dollar när rättigheter och produktion räknats samman, är nu bara lite drygt en månad bort och vi har fått flera nya trailers under mycket kort tid. Den senaste kom för bara åtta dagar sen.
 
Ikväll tog ”Sagan om ringen: Maktens ringar” över det beryktade Hall H på Comic-Con i San Diego med en djupgående presentation av fantasyserien, som bygger på J.R.R. Tolkiens värld. Bland annat bjöds publiken på en rykande färsk trailer som lyckligtvis också finns att beskåda online.
 
Här ser vi hur freden i Midgård hotas av en ondskefull kraft som håller på att vakna till liv. Ingen mindre än Sauron är på väg, och en drös orcher förstås… Kolla in den senaste, mörkare trailern här nedan:
 
 
Första säsongen av ”Sagan om ringen: Maktens ringar” består av 8 avsnitt och får streamingpremiär på Prime Video den 2 september.
| 22 juli 2022 20:47 |