Sagan om ringen: Maktens ringar 2022-

Sagan om ringen: Maktens ringar poster

Synopsis

"Sagan om Ringen: Maktens Ringar" följer legenderna från den Andra tidsåldern i Midgårds historia. Det episka dramat tar tillbaka tittarna till en era där starka krafter smiddes, då kungadömen restes till ära och föll i fördärv, då osannolika hjältar testades och en storskurk hotar med att ödelägga världen i mörker. Historien tar avstamp i en tid av frid och serien följer en rad karaktärer, både välkända och nya, samtidigt som de konfronterar den länge fruktade återkomsten av ondskan i Midgård.
Ditt betyg
3.0 av 25 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner (8)
1
Otroligt segt. Det händer inte alls mycket i serien. Trist att Amazon fortsätter följa det som är inne nu,en powerwoman. Hjältinnan,en kvinna som kan slå alla med minsta blinkning. Minns att de jämförde serier innan releasen.Maktens ringar vs House of dragons. Som att jämföra förskolan och högstadiet. Vilka kan mest? Brutalt långtråkig serie!
Läs mer
1
Saknar alldeles för mycket av Tolkiens kano! Det känns som att de vill exploatera Sagan om ringen men sedan revidera hela alltihop till sin egen mer symptomatiska mall ! Gör något eget utan att devalvera Tolkien tack
Läs mer
1
Woke version av Tolkiens värld.
Läs mer
Visa fler
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu