Serie

Skribent

Anders Eklöf

19 april 2021 | 19:25

Olivia Colman kan medverka i Marvel-serien "Secret Invasion"

Från drottning av Storbritannien till skurk eller hjälte i en kommande Marvel-serie.
Efter att ha spelat drottning Elizabeth II i två säsonger av den populära Netflix-serien "The Crown" är det säkert många som undrar vad skådespelaren Olivia Colman ska göra härnäst, men nu vet vi kanske svaret. 
 
Enligt sajten The Hollywood Reporter är hon nämligen i förhandlingar med Marvel Studios för en för tillfället okänd roll i den kommande Disney Plus-serien "Secret Invasion"
 
 
Tv-serien verkar bygga vidare på händelser i "Captain Marvel", då den kommer kretsa kring Nick Fury (Samuel L. Jackson) och utomjordingen av rasen Skrulls kallad Talos (Ben Mendelsohn). I serietidningarna handlar "Secret Invasion" om att den formskiftande rasen infiltrerat jorden i en herrans massa år, vilket de även verkar ha gjort i filmuniversumet. 
 
Vi vet sedan tidigare att skådespelaren Kingsley Ben-Adir, som är med i den flerfaldigt Oscarsnominerade filmen "One Night in Miami", ska spela någon form av skurk i tv-serien. 
 
 
"Secret Invasion" är en av många kommande Marvel-serier på Disney Plus, efter succérna med "WandaVision" och den ännu pågående "The Falcon and the Winter Soldier". Några andra som är på väg är "Loki", "Ms Marvel" och "She-Hulk". 
 
Vad tycker du om Marvels satsning på tv-serier? Vad tror du om "Secret Invasion"?
| 19 april 2021 19:25 |