Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 oktober 2023 | 09:15

Oklart om David Gordon Green får regissera "Exorcist"-uppföljare

Uppföljaren "The Exorcist: Deceiver" kommer på bio i april 2025. Men David Gordon Green kan få ta ett steg tillbaka.
Att bioaktuella "The Exorcist: Believer" är starten på en trilogi har varit känt länge. Uppföljaren som bär titeln "The Exorcist: Deceiver" är premiärlagd till våren 2025 - mer vet vi inte just nu.
 
Men regissören David Gordon Green kan lämna över registolen till någon annan.
 
- Min avsikt är mest att sätta igång saker, och om allt går som planerat och jag får regissera nästa film, skulle det vara spännande, säger han till Hollywood Reporter.
 
- Men just nu skriver jag bara själva berättelsen och tittar på hur mitt egna liv ser ut. Jag har verkligen uppskattat att få göra komedi mellan skräckfilmerna, som "The Righteous Gemstones" på HBO. Så det är kul att få ta ett steg tillbaka, få andas och skratta lite, och sedan komma tillbaka till genren.
 
 
David Gordon Green har tidigare hanterat hela "Halloween"-trilogin, vilket tyvärr också kom med en del kritik. Den tredje filmen, "Halloween Ends", gick inte hem bland fansen.
 
Och "The Exorcist: Believer" sågades i media inför premiären, så det kanske är dags för Green att låta någon annan försöka styra franchisen rätt. Universal har satsat sanslösa 400 miljoner dollar på rättigheterna till "Exorcisten" så de kommer nog också vilja försäkra sig om att nästa film gör succé.
 
Vad tyckte ni om nya "Exorcisten"? Förtjänt eller oförtjänt sågad? Kommentera nedan.
| 9 oktober 2023 09:15 |