Serie

Skribent

Alexander Kardelo

19 april 2024 | 06:45

Officiellt: Prime Video ger tummen upp till "Fallout" säsong 2

Streamingtjänsten bekräftar de goda nyheterna bara 8 dagar efter premiären.
Nu är det bekräftat: Prime Videos nya postapokalyptiska serie ”Fallout” fortsätter i en andra säsong. Det meddelar streamingtjänsten bara åtta dagar efter att den första säsongen släpptes i sin helhet.
 
”Fallout” utspelar sig 200 år efter samhällets förfall och apokalypsen. Överlevarna har gått under jord och bor i lyxiga skyddsrum. Men när de tvingas komma upp till ytan igen och möta verkligheten möter de en både komplex, märklig och våldsam värld. Huvudrollerna spelas av Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan och Walton Goggins.
 
– Hyllningarna går till våra otroligt briljanta showrunners, Geneva och Graham, till vår fantastiska cast, till Todd och James och alla legender på Bethesda, och till Jen, Vernon och det fantastiska teamet hos Amazon för deras otroliga stöd till serien. Vi ser fram emot att spränga världen igen, säger serieskaparna Jonathan Nolan och Lisa Joy.
 
 
TV-serien bygger på de populära tv-spelen med samma namn - och de har redan fått en uppsving tack vare seriens popularitet
 
MovieZines Anders Eklöf skriver i sin recension att serien är "ännu ett steg i rätt riktning för filmatiseringar av spel som bjuder på en härligt blodig och charmig, om än en aning oinspirerad och ojämn, postapokalyps. Första säsongen har inte allt som krävs för ett högre betyg, men potentialen för att den ska kunna växa sig till något större framöver finns helt klart där."
 
| 19 april 2024 06:45 |