Spel

Skribent

Viktor Eriksson

6 november 2023 | 18:45

Nytt “The Last of Us”-multiplayerspel är fortfarande under utveckling

Tidigare uppgifter pekade på att spelet kunde ha lagts på is i samband med att utvecklarna sade upp personal.
Spelutvecklaren Naughty Dogs Vinit Agarwal, som är regissör för ett kommande multiplayerspel baserat på “The Last of Us”, tycks nu ha bekräftat att han fortfarande jobbar på spelet. Agarwal nämnde det hela i samband med ett inlägg på X, tidigare Twitter, där han skriver att han precis klarat alla specialbanor i “Super Mario. Wonder”. Det hela uppmärksammades först av Eurogamer
 
“Jag gjorde det! Wow, det där var svårt, lätt 300+ Marios dog under processen. Och med det kan det här inlägget leva vidare i frid… ja, jag jobbar fortfarande på det där spelet", skriver Vinit Agarwal. 
 
Han har sedan dess inte svarat på någon av de många frågor som inlägget fått om spelet. Sedan tidigare är det känt att multiplayerspelet ursprungligen var tänkt som ett onlineläge till “The Last of Us Part 2" innan Naughty Dog beslutade sig för att sära på projekten under 2019. “The Last of Us Part 2” släpptes sedan under 2020 medan multiplayerspelet än så länge bara synts i en enda konceptbild. 
 
Tidigare uppgifter har pekat på att Naughty Dog kan ha lagt projektet på is i samband med att utvecklaren sparkade flera frilansare. Under 2022 lovade Naughty Dog att de skulle berätta mer om spelet under 2023.
 
 
Är du sugen på ett nytt multiplayerspel baserat på "The Last of Us"?
| 6 november 2023 18:45 |