Serie

Skribent

MovieZine

4 mars 2022 | 18:00

3 stora seriestarter på Apple TV+ i mars

Nya dramaserier med Samuel L. Jackson, Anne Hathaway, Jared Leto och "Minari"-stjärnan Youn Yuh Jung.
Streamingtjänsten Apple TV+ är fortfarande en av de allra minsta, iallafall sett till utbudet. Några dussin originalserier och egna filmer finns med, även om flera har vunnit tunga priser (som ”Ted Lasso”). I vår sätter Apple däremot in en ny växel och släpper nästan en ny serie i veckan - dessutom med några rätt tunga namn ombord. Nu i mars får vi kolla in nya exklusiva projekt med bland andra Jared Leto och Samuel L. Jackson i huvudrollerna.
 
 

The Last Days of Ptolemy Grey - premiär 11 mars

 
 
Samuel L. Jackson tar steget till tv-rutan i rollen som Ptolemy Grey, en äldre man som glömts bort av familj och vänner. I sin ensamhet sjunker han allt djupare ned i sin demens men ett möte med föräldralösa tonåringen Robyn blir början på en omskakande resa. Miniserie på sex avsnitt (de två första släpps på premiärdagen).
 

WeCrashed - premiär 18 mars

 
 
Jared Leto och Anne Hathaway spelar huvudrollerna i denna sanna berättelse om Adam och Rebekah Neumann, entreprenörsparet som hoppades förändra världen med sitt företag WeWork. Bara för några år sen värderades deras imperium till 47 miljarder dollar, sen kraschade allt. Vad hände? Det får vi veta i denna underhållande dramaserie med premiär på Apple TV+ den 18 mars. Då släpps de tre första avsnitten, följda av nya avsnitt varje fredag.
 

Pachinko - premiär 25 mars

 
 
"Pachinko" är titeln på en bästsäljande bok som nu blivit ett ambitiöst internationellt drama - berättat på koreanska, japanska och engelska. Här väntar en episk familjesaga om förbjuden kärlek, krig och fred och försoning. I ensemblen finns bland andra Youn Yuh Jung, som vann en Oscar för sin roll i "Minari". De tre första avsnitten släpps på premiärdagen. 
 
| 4 mars 2022 18:00 |