Film

Skribent

MovieZine

23 februari 2022 | 18:00

Här är premiärerna på Prime Video i mars 2022

Amazons streamingtjänst bjuder på erotisk thriller, en animerad "The Boys"-spinoff och nya säsonger av "Star Trek: Picard" och "Upload".
Amazon Prime Video börjar streamingvåren med erotiska thrillern "Deep Water" med Ben Affleck och Ana de Armas, den animerade spinoff-serien "The Boys Presents: Diabolical" och dokumentären om paret vi mötte i "Being the Ricardos". Mot slutet av månaden kommer också actionfilmen "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" att få sin streamingpremiär. Läs vidare för månadens höjdpunkter. 
 
 

Lucy and Desi - 4 mars

 
Nyfiken på det verkliga paret bakom filmen "Being the Ricardos"? Nyss såg vi Nicole Kidman och Javier Bardem gestalta amerikansk sitcoms första power couple. Här kommer dokumentären som låter oss lära känna Lucille Ball och Desi Arnaz lite närmare. I regi av Amy Poehler utforskas underhållningsbranschens ikoner via intervjuer med bland andra Norman Lear, Carol Burnett och Bette Midler.
 
 

The Boys Presents: Diabolical - 4 mars

 
Antologiserien "The Boys Presents: Diabolical" består av åtta avsnitt som är mellan 12-14 minuter långa, var och en med sin egen animationsstil. Här får "The Boys"-fans se helt nya berättelser från samma värld. Från Homelanders första uppdrag/misstag och barndomshemmet som inte riktigt förstod hans superkrafter, till Butcher och Hughies historia som presenteras i stil med den ursprungliga serietidningen. Av och med bland andra Awkwafina, Seth Rogen och Andy Samberg.
 
 

Star Trek: Picard (säsong 2) - 4 mars

 
I säsong 2 av "Star Trek: Picard" tar den legendariska Jean-Luc Picard och hans besättning tittarna på en ny äventyrsfylld resa när de reser tillbaka i tiden. Picard måste värva vänner, både gamla och nya, för att möta farorna på 2000-talets planet. Det är en desperat kapplöpning mot tiden för att rädda galaxens framtid – och möta den ultimata rättegången från en av hans största fiender.
 
 

Upload (säsong 2) - 11 mars

 
Ny säsong av sci-fi-komediserien som utspelar sig i en tekniskt avancerad framtid där hologramtelefoner, 3D-matskrivare och automatiserade livsmedelsbutiker är normen. Unikt nog kan människor välja att "laddas upp" till ett virtuellt liv i ”efterlivet”. Vi möts ständigt av satiriska glimtar om de tekniska framstegen och huvudvärken som kommer med det.
 
 

Deep Water - 18 mars

 
Regissören Adrian Lyne ("Farlig förbindelse", "Ett oanständigt förslag") är tillbaka med sin första långfilm på 20 år, och hoppas att väcka nytt liv i genren "erotisk thriller" med hjälp av Ben Affleck och Ana de Armas. De spelar ett välbärgat par i New Orleans vars äktenskap håller på att falla sönder under tyngden av förbittring, svartsjuka och misstro.
 
 

Master - 18 mars

 
Tre kvinnor strävar efter att hitta sin plats på ett prestigefyllt universitet i New England vars frostiga elitism döljer något mer ondskefullt. Dramathriller med Regina Hall, Zoe Renee och Amber Gray.
 
 

Övriga premiärer på Prime Video:

 
Snake Eyes: G.I. Joe Origins - 23 mars
Way Down - 25 mars
Black and Blue - 27 mars
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) - 29 mars
| 23 februari 2022 18:00 |