Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

31 mars 2018 | 14:30

Nya "True Detective" verkar ha problem bakom kulisserna

Regissören Jeremy Saulnier hoppar nämligen av produktionen efter endast två inspelade avsnitt.
Variety avslöjade under natten att inspelningarna av den tredje säsongen av "True Detective" har tagit längre tid än förväntat, vilket nu har fått regissören Jeremy Saulnier ("Green Room") att hoppa av. Saulnier hade dock redan hunnit spela in två av de tre avsnitten det var tänkt att han skulle regissera.
 
Enligt källor till Variety ska inspelningarna ha varit väldigt tuffa. Seriens skapare, Nic Pizzolatto, och Saulnier ska dessutom ha velat göra väldigt olika saker med avsnitten. Ett problem som även härjade den hyllade första säsongen av "True Detective". Pizzolatto och regissören Cary Fukunaga ska haft så stora svårigheter att arbeta tillsammans att Fukunaga valde att hoppa av inför den andra säsongen.
 
Jeremy Saulniers "Green Room" med bland andra Patrick Stewart (längst till höger).
 
HBO har bekräftat att Saulnier har lämnat produktionen och att de har tagit in regissören Daniel Sackheim ("The Americans", "House") som ersättare för säsongens tredje avsnitt. De resterande avsnitten kommer Nic Pizzolatto själv att regissera.
 
För egen del har jag varit oerhört positivt inställd inför den tredje säsongen av "True Detective". Framförallt med tanke på att vi kommer att få se Mahershala Ali, Carmen Ejogo och Scoot McNairy i några av de största rollerna. Saulnier som regissör kändes på förhand också väldigt lovande, särskilt med hans tidigare filmer "Green Room" och "Blue Ruin" i bagaget. 
 
Frågan är nu om Saulniers avhopp från produktionen kan betyda att allt inte går riktigt så bra som planerat? Vad tror du? Kommentera gärna nedan!
| 31 mars 2018 14:30 |