Serie

Skribent

Tobias Andersson

28 januari 2023 | 16:30

Nya spionuppdrag väntar i säsong 2 av ”The Recruit”

Noah Centineo återvänder som CIA:s advokat när Netflix förnyar spionthrillern.
Regisserad av Doug Liman (”The Bourne Identity”) och skapad av Alexi Hawley (”The Rookie”) kändes det på förhand som att spionserien ”The Recruit” skulle bli en succé. Med fem veckor på Netflix globala topp 10-lista blev det med andra ord en publikfavorit.
 
Så...den första svåra säsongen är nu avklarad och serien officiellt bekräftad för en fortsättning – fansen kan alltså pusta ut då den överlevde Netflix plågsamma nedläggningsförbannelse.
 
Nya spännande uppdrag väntar alltså den nyblivne spionen Owen Hendricks, spelad av Noah Centineo, när han en gång till kastas in i hetluften. 
 
– Jag är stolt över att dyka tillbaka in i den roligt, roliga actionfyllda världen av ”The Recruit”. Att se hur investerad vår publik blev i programmets äventyrliga upplevelse av spionvärlden och se Noah som Owen har varit otroligt givande, och jag kan inte vänta med att skruva upp det hela till nivå 11 i säsong två", sa Hawley till The Hollywood Reporter.
 
 
MovieZines tv-redaktör Jonatan Blomberg tyckte till om "The Recruit" när den begav sig i december förra året och belönade serien med betyget 3/5.
 
"Om inte "The Recruit" börjar slå alla möjliga slags tittarrekord hos Netflix inom ett par dagar, så har det nog blivit dags för mig att pensionera mig som MovieZines tv-redaktör.", är orden Jonatan inleder sin recension med.
 
Ser du fram emot mer spionhärvor i säsong 2 av "The Recruit"?
| 28 januari 2023 16:30 |