Serie

Skribent

MovieZine

16 juli 2022 | 08:05

Nya säsongen av ”What We Do in the Shadows” dröjer i Sverige

Hallå, HBO Max… ni glömde att lägga upp en tv-serie (igen).
HBO Max verkar ha drabbats av lite oförklarligt strul de senaste månaderna, som väcker frågor och frustration bland svenska tittare.
 
Vi märkte det i våras när den utlovade premiären av ”One Perfect Shot” uteblev, igen när avsnitt av dystopiska ”DMZ” och thrillerserien ”Tokyo Vice” saknades, och än en gång när man lovade att ”ALF” skulle komma i början av maj (komediserien släpptes till slut häromveckan).
 
Den 14 juli skulle den fjärde säsongen av vampyrkomedin ”What We Do in the Shadows” fått premiär på streamingtjänsten, två dagar efter amerikanska FX. Datumet bekräftades så sent som i måndags på svenska HBO Max officiella Facebook. Men de två premiäravsnitten finns ingenstans att hitta, vilket återigen har väckt en del kritik och förvirring hos abonnenter.
 
HBO Max hälsar tittarna via Facebook att säsongspremiären dröjer:
 
”Säsong 4 av What we do in the shadows har tyvärr blivit försenad. Vi har inte fått någon anledning förmedlad men väntar oss att få in de första nya asvnitten i slutet av juli. När vi får ett exakt datum presenterat kommer vi att lägga upp detta på våra officiella kanaler.”
 
 
 
Väntar du också på "What We Do in the Shadows"? Kommentera nedan.
| 16 juli 2022 08:05 |