Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 februari 2018 | 16:00

Nya postern för "Solo: A Star Wars Story" samlar hela rymdgänget

Prequel-filmen on Han Solos unga äventyr får biopremiär 23 maj.
För en vecka sen landade den första trailern till ”Solo: A Star Wars Story” och en del karaktärsposters. Med bara tre månader till premiär har Lucasfilm kickstartat PR-maskinen och idag släpps också den officiella affischen för den fristående prequel-filmen.

Nya postern går i samma visuella stil som de fyra karaktärsposters vi fått se tidigare. Den blandar äventyrskänslan i Drew Struzans klassiska, handtecknade Star Wars-posters med ett blekt western-omslag - man skulle kunna tro att Quentin Tarantino har regisserat.

Här ser vi i tur och ordning den kvinnliga droiden L3-37, Donald Glover som Lando Calrissian, Emilia Clarke som Qi’Ra, Alden Ehrenreich som Han, Chewbacca (med finske Joonas Suotamo i dräkten) och Woody Harrelson som Tobias Beckett.
 
 
- Hon har ett antal masker, men i grunden kämpar hon bara för att överleva. Om du sätter en glamorös dam i en smutsig miljö, så vet man att glamouren döljer en del tuffa erfarenheter, säger "Game of Thrones"-stjärnan Emilia Clarke om sin karaktär Qi'Ra till EW.com.

I filmen medverkar också Paul Bettany, Thandie Newton och Warwick Davis. Ron Howard tog över regin sedan filmduon Phil Lord och Chris Miller fick sparken.
 
 
”Solo: A Star Wars Story” flyger in på svenska biodukar den 23 maj.
| 12 februari 2018 16:00 |