Film

Skribent

Josefine Krischausky

27 juli 2022 | 06:00

Nya bilder släppta från Luca Guadagninos kannibal-drama

Samtidigt meddelas det att "Bones and All", som återförenar "Call Me By Your Name"-regissören med Timothée Chalamet, får sin världpremiär på årets filmfestival i Venedig.
Ytterligare en intressant titel har lagts till på listan över filmer som premiärvisas i Venedig i höst. Det står nu klart att "Bones and All", nästa film från den italienske regissören Luca Guadagnino, får sin världspremiär på den anrika filmfestivalen. Samtidigt bjuds det även på ett par nya bilder från det emotsedda, romantiska skräckdramat.
 
"Bones and All" är baserad på en roman med samma titel, och följer kärlekshitsorien mellan den unga kvinnan Maren och luffaren Lee. Tillsammans försöker de överleva och hitta sina identiteter i utkanterna av samhället, i en värld som inte riktigt kan hantera vilka de egentligen är. 
 
 
"Bones and All" är Guadagninos första långfilm sedan 2018 års "Suspiria", som var en remake av den övernaturliga 70-talsskräckisen med samma namn. Med sin nya film fortsätter han alltså på skräckspåret, men denna gång med kannibalism som ett av de teman som kommer behandlas. 
 
Filmen återförenar regissören med två skådespelare från hans hyllade drama "Call Me By Your Name" – dels Timothée Chalamet i rollen som Lee, och dels Michael Stuhlbarg i en biroll. Den andra huvudrollen görs av Taylor Russell ("Waves"), och medverkar gör även André Holland, Chlöe Sevigny, David Gordon-Green och Mark Rylance.
 
 
Årets upplaga av filmfestivalen i Venedig går av stapeln den 31 augusti. "Bones and All" går upp på amerikanska biografer den 23 november, men ett svenskt premiärdatum är ännu inte satt. 
| 27 juli 2022 06:00 |