Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 december 2017 | 09:40

Nya "Altered Carbon"-trailern presenterar cyberpunk-seriens premiss

Joel Kinnamans och James Purefoys cyberpunk-serie, "Altered Carbon", har fått ännu en fantastiskt snygg trailer - i vilken premissen presenteras.
Netflix har pumpat ut "Altered Carbon"-material under de senaste två veckorna, trots att premiären fortfarande ligger nästan två månader bort. 
 
Under helgen släpptes en ny teasertrailer, men den här gången är den inte lika osammanhängande som de två tidigare. Där de två första mest fokuserat på att visa upp hur världen ser ut, drygt 300 år in i framtiden, fokuserar den senaste trailern snarare på cyberpunk-seriens premiss. 
 
James Purefoys karaktär berättar för oss hur storyn hänger ihop, med hans eget mord i centrum av allt - det är också han som väcker Joel Kinnamans karaktär till liv. Ta en titt på trailern nedan och njut av vad som mycket väl kan bli en av nästa års starkaste nykomlingar!
 
 
Det ser onekligen ut som att Netflix kommer att få valuta för sin budget på cirka 7 miljoner dollar per avsnitt! Hela första säsongen av "Altered Carbon" har premiär hos Netflix den 2 februari.
 

Läs också: De 10 hetaste tv-serierna som får premiär på Netflix under 2018

 
Hur stor är peppen inför Netflix nya cyberpunk-serie? Kommentera gärna nedan!
| 11 december 2017 09:40 |