Film

Skribent

MovieZine

10 november 2022 | 15:00

Bill Skarsgård utmanar Keanu Reeves i nya trailern till "John Wick 4"

Keanu Reeves möter Bill Skarsgård i en dödlig uppgörelse - på bio våren 2023.
Idag släpper Lionsgate en purfärsk trailer till "John Wick: Chapter 4", nästa del i den omåttligt populära actionserien.
 
Här får den ostoppbara lönnmördaren (spelad av Keanu Reeves) möta på en rad nya motståndare, bland andra den mystiske Marquis (svenske Bill Skarsgård) som utmanar på en gammeldags duell. Bara en kan överleva... men vi vet redan att Keanu kommer tillbaka i "John Wick 5". Lycka till, Bill!
 
I rollistan finns också Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ian McShane och Hiroyuki Sanada. För regin svarar återigen Chad Stahelski. Här är trailern:
 
 

John Wick-universumet växer med nya filmer och en tv-serie

 
Säga vad man vill om genren "hämndlysten snubbe går bärsärkagång" men här har "John Wick"-filmerna verkligen hittat sin grej. Med snyggt koreograferade fighter i neonljus har Stahelski, Reeves och gänget satt ribban högt för hur modern action ska se ut, och ökande biointäkter visar att publiken är helhjärtat ombord.
 
Den första filmen spelade in 86 miljoner dollar på bio, den andra 171 miljoner och den tredje 326 miljoner. "John Wick" är något så ovanligt som en filmfranchise som växer för varje ny del, och en femte film är redan på väg.
 
Inte nog med det. Inom kort ska vi få spinoffen "Ballerina" med Ana de Armas, tv-serien "The Continental" med Mel Gibson, och kanske ett häftigt tv-spel där du själv kan kliva in i John Wicks skor och känna på att bli jagad av hela världen.
 
Den fjärde "John Wick"-filmen når svenska biodukar 22 mars.
| 10 november 2022 15:00 |