Klipp

Skribent

MovieZine

17 april 2016 | 13:00

"Avengers"-doftande action i nya trailern till ryska superhjältefilmen "Guardians"

En av karaktärerna är en människobjörn med kulspruta, inget konstigt alls.
När den första trailern till den massiva ryska superhjältesatsningen "Guardians" - berättelsen om fyra människor som får superkrafter i kalla krigets Sovjet - släpptes för några månader sedan var det tydligt att specialeffekter och liknande inte var på topp. Det var inte heller särskilt lätt att få grepp om storyn eller "hjältarna" som vi ska sympatisera med. Men nu när en andra trailer har släppts börjar det hända grejer. 


De fyra huvudkaraktärerna.

Kolla in den nysläppta trailern nedan:


Vi får här direkt en klarare bild av vilka dessa fyra hjältar är och vilka krafter de har, dessutom snyggt skildrat med ambitiösa specialeffekter som verkar ha putsas till rejält. Allt är kanske inte helgjutet än, men det är lättare att köpa den här världen nu än det var när den presenterades i första trailern. Det verkar också som att delar av narrativet utspelar sig i nutid, med tanke på de moderna fordonen (sönderstrimlade av ninja-killen med svärden, mer av den varan tack!) som syns i vissa scener.

"Guardians" landar på ryska biografer i februari nästa år, men eventuella internationella releasedatum är ännu inte satta.

Tyck till! Hur går tankarna kring den här filmen? 
| 17 april 2016 13:00 |