Film

Skribent

MovieZine

28 februari 2022 | 16:30

Dumbledore vs Grindelwald i nya trailern till "Fantastiska vidunder 3"

Återvänd till Hogwarts den 8 april.
Warner Bros har just släppt en ny trailer till ”Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter”. Den tredje filmen i serien som föregår Harry Potter-filmerna kommer på svenska biodukar i vår.
 
Professor Albus Dumbledore känner till att den mäktige och mörke trollkarlen Gellert Grindelwald är på väg att ta kontroll över trollkarlsvärlden. Oförmögen att stoppa honom på egen hand, anförtror han magizoologen Newt Scamander uppdraget att leda en grupp modiga trollkarlar, häxor och en orädd mugglare på ett farligt uppdrag. 
 
De möter gamla och nya vidunder och kolliderar med Grindelwalds växande grupp av anhängare. Men med de höga insatserna, hur länge kan Dumbledore stå vid sidan av?
 
 
Eddie Redmayne återvänder i rollen som Newt Scamander, och den här gången får Jude Laws Dumbledore en större roll. Mads Mikkelsen är ny i rollistan men hans karaktär känner vi igen - dansken tar över Johnny Depps roll som skurken Grindelwald.
 
I en video på Twitter berättar Jude Law att det är "ett privilegium att spela en av världens främsta trollkarlar", och avslöjar lite mer om filmen:
 
- En del av bakgrundshistorien som hjälpte till att skapa den legendariske trollkarlen som vi älskade i "Harry Potter" kommer att avslöjas i den här filmen. Insatserna är höga och han behöver ta hjälp av osannolika hjältar för att hjälpa honom konfrontera hans största utmaning hittills. 
 
”Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter” får biopremiär 8 april.
| 28 februari 2022 16:30 |