Skribent

Alexander Dunerfors

21 november 2011 | 14:01

Ny "Tomb Raider" kan börja spelas in 2012

En uppdatering från producenten Graham King: "Manuset går tillbaka till Laras rötter."

Vi tillhör dem som ännu inte gett upp hoppet om fler filmer om Lara Croft. Reboot eller inte, Angelina eller inte - "Tomb Raider"-spelen är en för jäkla bra grund för häftiga äventyrsfilmer för att idén helt ska gå i graven.

Tidigare i år kunde vi berätta att filmserien skulle få en sån där populär omstart, sen dess har det ju faktiskt varit alldeles tyst om den saken. Så vad händer egentligen, producent Graham King?

- Förhoppningsvis blir det av nästa år. Vi har just fått in ett manus som är riktigt bra. Det går tillbaks till hennes rötter, och det är därför vi vill göra det. Man får faktiskt möta henne innan hon får alla sina krafter som Lara Croft. Det blir mer av en karaktärsstudie, men också ett riktigt kul äventyr.

King, som bland annat producerat Angelina Jolies "The Tourist" oct regidebuten "In the Land of Blood and Honey", pratar med Collider också om chansen för en cameoroll för fröken Jolie:

- Haha, vi får se helt enkelt. Hon gjorde ett fantastiskt jobb som regissör för "In the Land of Blood and Honey", jag kanske får be henne att regissera den här? Vi förhandsvisade filmen i New york utan att berätta vem som stod bakom. Publiken gissade på Polanski eller Clint Eastwood. Så bra är hon.

Vem vill du se i rollen som en ny Lara Croft? Kommentera nedan.

| 21 november 2011 14:01 |