Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

6 december 2013 | 23:01

Ny "Terminator"-serie på gång

2015 har "Terminator 5", alltså filmen, premiär. Den första i en ny "Terminator"-trilogi. Nu planeras det även en tillhörande TV-serie som ska parallellfölja filmerna.

Enligt THR ska TV-serien ta ett kritiskt ögonblick ur den allra första "Terminator"-filmen från 1984 och spinna vidare på det, fast ta det i en helt annan riktning. Sedan, allteftersom de rebootade filmerna - och TV-serien - rullar på ska filmhandling och TV-handling mötas upp. På ett eller annat sätt. Som beskrivs av THR som "dramatiskt och överraskande".

Mer än så finns egentligen inte att meddela då inga roller är tillsatta ännu till TV-serien. Vad det gäller "Terminator 5" så har den premiär 15 juli 2015 i USA och Arnold Schwarzenegger kommer reprisera sin robotroll. MovieZine har tidigare skrivit om vilka skådespelare som kan bli den nye John Connor, Tom Hardy ligger högt upp på önskelistan. Och just nu hålls castingar för vem som ska hand om Sarah Connor-rollen.

Det fanns för några år sedan en två säsonger kort TV-serie som tog sin början direkt efter "Terminator 2: Domedagen" slutat; "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", där Lena Headey ("Game of Thrones") och Thomas Dekker gjorde huvudrollerna.

| 6 december 2013 23:01 |