Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

15 augusti 2016 | 15:00

Ny teaser från "American Horror Story" förvirrar som vanligt

De kryptiska klippen avslöjar föga om säsong 6.
Den senaste månaden har vi teasats med korta och kryptiska klipp inför den kommande säsongen av "American Horror Story". Nu är ännu ett klipp här och det är precis lika svårt att tyda.


Vad som ser ut att vara en ung flicka ligger till synes livlös ute på en äng bredvid ett tält och en lägereld, när hon plötsligt börjar sväva i en stråle av blått ljus. Vad ska det här betyda? Ska det ens betyda någonting? Det är frågan som fansen alltid måste bära med sig i bakhuvudet sedan chefen på FX erkände under förra veckans Television Critics Association Tour att de flesta av klippen är tänkt att vilseleda publiken och att endast ett av klippen säger någonting om vad säsongen ska handla om.

- Vi tyckte att det skulle vara roligare att behålla mystiken i år. Och det gör vi, sa John Landgraf till pressen. Vi gjorde många fler trailers än vad ni har fått se för hypotetiska säsonger av "American Horror Story". En av dem är på riktigt.

Vilken den sanna trailern är säger de förstås inte. Tills vi har facit får vi helt enkelt ta varenda klipp seriöst och spekulera i vad den sjätte säsongen ska handla om. Kan det vara en sådan där alien-stråle som kan suga upp folk i sitt flygande tefat? Inget vet.

Se fler trailers från Lady Gaga i en tidigare artikel!


Hur tolkar du klippet?
| 15 augusti 2016 15:00 |