Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

13 april 2023 | 10:00

Bekräftat! Ny spinoff på “The Big Bang Theory” planeras

I samband med att planerna för HBO Max avslöjades, passade man även på att berätta om att en ny serie i “Big Bang”-universumet planeras för den nya streamingtjänsten.
Nörduniversumet utökas ytterligare. “Big Bang Theory”, som redan har spinoffen “Young Sheldon” - kommer att få ytterligare en spinoff, skriver Variety. Hjärnan bakom bägge produktioner, Chuck Lorre, är tillbaka och jobbar tillsammans med Warner Bros. Television för att ta fram den nya serien.
 
Nyheten kommer i samband med att Warner Bros. Discovery avslöjade planerna för nya streamingtjänsten Max, som kommer att ersätta HBO Max. “The Big Bang Theory” var en enorm hit för bolaget och visades under 12 säsonger mellan åren 2007 till 2019.
 
Variety skriver även att inget om storyn avslöjades, men att serien tros få avsnitt som är en timme långa och att skådespelarna kommer spela nya karaktärer. Men de gamla “Big Bang”-stjärnorna kommer gissningsvis få gästspel i den nya serien.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Iain Armitage som titelrollen i "Young Sheldon".
 
I “Young Sheldon” får vi följa huvudpersonen från “Big Bang Theory” under hans uppväxt i Texas på 80- och 90-talet. I början i serien är Sheldon 9 år gammal och går redan på high school - och det är få som vet hur man ska behandla det intelligenta barnet.
 
Själv följde jag “Big Bang Theory” intensivt fram till någon gång runt säsong 5-6, innan jag storknade. Vi håller tummarna för att universumet inte redan är allt för mjölkat.
| 13 april 2023 10:00 |