Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 mars 2015 | 22:00

Ny dokumentär tar oss tillbaka till framtiden

"Back in Time" har premiär i oktober 2015, det magiska datumet dit Marty McFly reste i 80-talsklassikern.
För alla "Tillbaka till framtiden"-fans är 2015 ett speciellt år. Dels väntar 30-årsjubileet av den första filmen (som hade sin USA-premiär 3 juli 1985). Dels är det inte länge kvar till den 21 oktober, som ju är dagen dit Marty och Doc reser i "Tillbaka till framtiden del II". 

Den klassiska sci-fi-trilogin kommer att firas lite extra när nya dokumentären "Back in Time" har premiär. Det som började som ett Kickstarter-projekt har växt sig aningen större än vad regissören Jason Aron vågat hoppas på. 

- När vi började arbetet med filmen för två år sedan, räknade vi aldrig med vilken otrolig resa som den skulle ta oss ut på. Vi expanderade vår vision. Vi ska inte bara träffa fans utan också fokusera på alla de liv som påverkats av filmerna genom åren.

Aron och hans team har träffat superfans från hela världen, många av skådespelarna, och inte minst skaparna bakom världens första fungerande hoverboard. Idag släpptes den första trailern:


Och du, än är det inte för sent att stötta filmen på Kickstarter. För 12 dollar får du till exempel ladda ner filmen så snart den haft premiär - vilket blir i oktober i år.
| 10 mars 2015 22:00 |