Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

18 december 2023 | 21:00

Ny bild från "Ghostbusters: Frozen City" låter oss ana en välbekant interiör

Låt oss först klargöra en sak - nej, jag har inte skrivit fel, "Ghostbusters: Frozen City" är verkligen den svenska titeln på "Ghostbusters: Frozen Empire".
Och med den ur vägen kan vi fokusera på det viktiga, att brittiska filmtidningen Empire delat med sig av en ny bild från den kommande uppföljaren "Ghostbusters: Frozen City".
 
Bilden visar vad som ser ut att vara ett varmt och kärvänligt ögonblick mellan Peter Venkman (Bill Murray) och Gary Grooberson (Paul Rudd) i Ghostbuster-gängets gamla brandstation:
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
"Ghostbusters: Frozen Em...", nej förlåt, "Frozen City" skulle ha haft premiär nu i december - faktiskt den här veckan - men diverse Hollywoodstrejker sköt de planerna på framtiden. Nu har vi istället något att se fram emot till våren, närmare bestämt 29 mars.
 
Förutom Bill Murray återkommer även Dan Aykroyd och Ernie Hudson från de första filmerna, och från "Afterlife" får Paul Rudd än en gång sällskap av Mckenna Grace, Finn Wolfhard och Carrie Coon. Jason Reitman har däremot lämnat över regityglarna till manusförfattaren Gil Kenan.
 
Enligt handlingen har familjen Spengler skapat ett topphemligt forskningslabb som tar infångandet av spöken till nästa nivå. När upptäckten av en gammal artefakt frigör en ond kraft måste gamla och nya Ghostbusters samarbeta för att skydda sitt hem och rädda världen från en andra istid.
 
Njut av trailern här:
| 18 december 2023 21:00 |