NY TRAILER!

Skribent

Alexander Kardelo

9 april 2015 | 17:00

Nu kommer del 3 i världens sjukaste filmserie

"The Human Centipede III" lovar en episk final på skräcktrilogin.
Chockvärdet är högt i skräckfilmen "The Human Centipede" från 2009. I den fågar en galen kirurg tre turister för ett litet experiment: att sy ihop dem, mun-till-anus, som en levande tusenfoting. 

Det är en film som många i övrigt är överens om är en rätt usel sådan, men inte mindre omtalad för det. Något år senare fick regissören Tom Six för sig att spela in en uppföljare. I "The Human Centipede II" får hela tolv offer vara med om ett copycat-psychos sjuka fantasier.

Filmerna har blivit totalförbjudna i bland annat Australien och Nya Zeeland. Ett tag vägrade den brittiska censuren att släppa filmen i England. De gick till slut med på det efter 30 klipp och en 18-årsgräns.

Och nu är det alltså dags för den tredje och sista (?) biten. "The Human Centipede III" kommer få sin premiär på amerikanska biografer i maj.

Vi har tidigare skrivit om hur denna final vill bräcka de tidigare filmerna med en mänsklig tusenfoting på hela 500 personer. Den här gången utspelar det sig på ett fängelse, där man testar denna okonventionella metod för att få pli på fångarna. 

Här är nu första trailern!


I veckan släpptes också den officiella handlingen som utlovar, som väntat, rätt sjuka grejer:

"Fängelsevakten Bill Boss har många problem: hans fängelse står för flest upplopp och högst medicinska kostnader i USA. Men främst har han svårt att bli respekterad av de intagna eller av guvernören (Eric Roberts). Alla hans försök att hitta det perfekta straffet för sina fångar misslyckas, vilket driver honom galen. Tills hans lojale vän Dwight får en briljant idé, baserad på de ökända "Human Centipede"-filmerna, som borde avskräcka alla som någon gång funderat på den kriminella banan. Utan något att förlora skapar Bill och Dwight en 500 personer lång fängelse-tusenfoting."

Dieter Laser och Laurence R. Harvey från de tidigare filmerna är tillbaka, med nya rollfigurer. Regissören Tom Six ska själv ha en gästroll i filmen.

"The Human Centipede III" får amerikansk premiär 22 maj.

Ingen av filmerna har fått en officiell release i Sverige, men det kanske vi bara ska vara tacksamma för.
| 9 april 2015 17:00 |