Film

Skribent

MovieZine

10 januari 2022 | 12:00

Nu kan du streama "King Richard" på HBO Max

Will Smith är Oscarstippad (och nu också Golden Globe-belönad) för sin roll som känd tennisfarsa.
Will Smith är en stark Oscarsfavorit (och nu också belönad med en Golden Globe) för sin roll som pappa till tennisstjärnorna Venus och Serena Williams. Dramat "King Richard" kom och gick på svenska biodukar under hösten utan att göra mycket väsen av sig, men nu finns chansen att fånga filmen på streaming.

Warner Bros levererar enligt sitt löfte biofilmer till HBO Max efter 45 dagar, och det är där som "King Richard" idag håller hov.
 
 
Den verklighetsbaserade filmen handlar om Richard Williams, en orädd pappa som bidrog till att uppfostra två av världens mest talangfulla idrottare någonsin, och som kom att förändra tennissporten för alltid. Richard drivs av en tydlig vision av deras framtid, och genom att använda sig av okonventionella metoder har Richard en plan som kommer ta Venus och Serena Williams bort från gatorna i Compton, Kalifornien, till den internationella scenen som legendariska ikoner.
 
 
"Ett hyfsat komplext porträtt av Richard gör tyvärr att filmen tappar komplexitet när det gäller annat" skriver Fanny Degerfelt i sin recension på MovieZine.
 
"King Richard" finns nu också att köpa digitalt på diverse video-on-demand-tjänster.
| 10 januari 2022 12:00 |