Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

10 juli 2022 | 14:30

Nu kan du streama alla avsnitt av utomjordingskomedin “ALF”

Är du en av få som missat den klassiska komediserien “ALF” från 80-talet? Nu har HBO Max hela serien på sin streamingplattform.
“ALF” handlar om rymdvarelsen Gordon Shumway, eller Alf ("Alien Life Form"), som kraschlandar hemma hos den amerikanska familjen Tanner. Istället för att låta den amerikanska militären ta hand om problemet, bestämmer sig familjen lyckligtvis (eller inte), för att ta hand om den lurviga utomjordingen tills hans rymdskepp är lagat.
 
Serien sändes under sent 80-tal och totalt släpptes 4 säsonger innan sista avsnittet visades i mars 1990. Efter att komedien slutades visas, har det kommit tecknade serier, en talkshow samt filmen “Project: ALF” som är en direkt uppföljare till den ursprungliga sitcomen. I februari rapporterade även Deadline att Shout! Factory köpt rättigheterna till “ALF” och att företaget ska producera nytt material om den beigefärgade utomjordingen.
 
 
Om du inte kan vänta på vad Shout! Factory har på gång, och är du sugen på att se en klassisk sitcom från 80-talet, med pälsbeklädda aliens, klassisk familjedynamik och alla tokigheter som kan uppstå när dessa faktorer blandas, är TV-serien “ALF” något för dig.
 
På HBO Max kan du nu se alla avsnitt av “ALF”.
 
| 10 juli 2022 14:30 |