Film

Skribent

Josefine Krischausky

4 oktober 2022 | 17:00

Nu kan du se actionpackade "Bullet Train" hemifrån

Regissören David Leitchs senaste, våldsamma film, med Brad Pitt i huvudrollen, går från och med idag att köpa digitalt.
"Bullet Train", en av de populäraste biofilmerna från i somras, är nu möjlig att se hemifrån. För den som inte hunnit se filmen på vita duken, eller kanske känner för en omtitt, släpps actionthrillern idag som digital köpfilm.
 
I regi av David Leitch, känd för actionfilmer som "Atomic Blonde", "Deadpool 2" och "John Wick", följer "Bullet Train" lönnmördaren Ladybug, som har bestämt sig för att börja ta sig an sina uppdrag på ett mer fredligt sätt. Den planen får dock läggas åt sidan, när han kommer ombord på världens snabbaste tåg, som råkar vara fullt av dödliga motståndare från världen över.
 
Brad Pitt spelar huvudrollen som den otursförföljda Ladybug, samtidigt som ensemblen innehåller skådespelare som Joey King, Brian Tyree Henry och Aaron Taylor Johnson, tillsammans med en och annan kändiscameo.
 
 
Filmen, som är baserad på en roman av japanska Kōtarō Isaka, fick i samband med sin premiär relativt positiva omdömen från svenska kritiker. I MovieZines recension beskrivs den av Alexander Kardelo som "en actionpackad och ofta mycket underhållande resa", full av brutalt våld och snyggt koreograferade slagsmål. 
 
"Bullet Train" finns nu att köpa på olika video-on-demand-tjänster som SF Anytime, iTunes och Blockbuster. Från och med måndagen den 17 oktober kommer filmen vara tillgänglig att hyra. 
| 4 oktober 2022 17:00 |