Film

Skribent

MovieZine

19 april 2015 | 14:00

Noomi Rapace gör mer sci-fi

Hon jagade utomjordiskt liv åt Ridley Scott i "Prometheus" år 2012, och nu är Noomi Rapace aktuell för två nya science fiction-rullar.
Hon är just nu aktuell som ryska i Daniél Espinosas "Child 44", men längre fram på horisonten väntar uppföljaren till "Prometheus" från år 2012, där Rapace åter ska spela rollen som forskaren Elisabeth Shaw. Den är aktuell för biopremiär år 2016.

"Prometheus 2" är dock inte den enda sci-fi-filmen på schemat för "Lisbeth Salander". Female First rapporterar idag att skådespelerskan fått huvudrollen i thrillern "Rupture" som ska regisseras av Steven Shainberg. Han gjorde senast "Fur: Ett fiktivt porträtt av Diane Arbus" år 2006.

Ännu är inte mycket känt om vad filmen ska handla om men grundpremissen är att Rapace ska spela en ensamstående mor som blir bortförd av en mystisk organisation.  När hon sedan försöker fly upptäcker hon en enastående hemlighet om sig själv.

För en sekund trodde vi att titeln "Rupture"syftade på en filmatisering av den unisont hyllade spelserien "Bioshock" som utvecklades av Irrational Games. Det hade varit något, det. Vi får helt enkelt hoppas på framtiden för ett sådant projekt.

Vad tycker du att Noomi borde satsa på för projekt i framtiden?
| 19 april 2015 14:00 |