Serie

Skribent

Anders Eklöf

10 september 2022 | 21:49

Nick Fury är tillbaka i första trailern för "Secret Invasion"

Vem är vän eller fiende i den första trailern för Marvel-serien "Secret Invasion" på Disney+?
En av många Marvel-serier som är på väg till Disney+ är "Secret Invasion", där vi får veta att den utomjordiska rasen Skrulls som kan byta skepnad har infiltrerat jorden i årtionden.
 
I serien återser vi Samuel L. Jackson som den tidigare S.H.I.E.L.D-chefen Nick Fury, som tillsammans med Talos (Ben Mendelsohn) och andra bundsförvanter måste stoppa de formskiftande utomjordingarna. Problemet är bara att det är svårt att veta vem som är en utomjording eller inte.
 
I den första trailern får vi även se Cobie Smulders som Maria Hill, Olivia Colman ("The Crown", "The Favourite") som en gammal vän till Fury, Emilia Clarke ("Game of Thrones") som en okänd karaktär och Don Cheadle som  James "Rhodey" Rhodes (eller War Machine).
 
 
 
"Secret Invasion" blir totalt sex avsnitt och är en del av fas 5 i Marvel Cinematic Universe. Serien regisseras av Thomas Bezucha ("Monte Carlo") och Ali Selim ("Sweet Land"). Tanken är att den ska ha premiär någon gång under våren 2023.
 
För tillfället går "She-Hulk: Attorney at Law" på Disney+, medan tv-specialen "Werewolf by Night" kommer 7 oktober, "The Guardians of the Galaxy Holiday Special" i december och en hel del andra under 2023. Det finns helt enkelt mycket att se fram emot för Marvel-fans.
 
De allra närmsta filmerna vi kan se fram emot är "Black Panther: Wakanda Forever" (11 november) och "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" (17 februari).
 
Vad har du för förväntningar på "Secret Invasion"?
| 10 september 2022 21:49 |