Film

Skribent

MovieZine

21 maj 2020 | 21:45

Nicholas Hoult hoppar av "Mission: Impossible 7"

Kommer att ersättas av "Ozark"-skådisen Esai Morales.
I januari hoppade Nicholas Hoult på "Mission: Impossible"-franchisen och det var tänkt att skådespelaren skulle spela skurken i den sjunde filmen. Men nu rapporterar branschtidningarna att Hoult har klivit av "Mission: Impossible 7", som återigen regisseras av Christopher McQuarrie.
 
Trots att inga inspelningar pågår för närvarande (på grund av corona-pandemin) anges schemakrockar som anledningen till Hoults oväntade avhopp. Enligt Varietys rapport är det den andra säsongen av "The Great" som har satt käppar i hjulet för Hoults medverkan i "Mission: Impossible 7".
 
Den skådespelare som ska ersätta Hoult är Esai Morales ("Ozark" och "La Bamba"). Rapporten avslöjar inte om de initiala planerna består att låta den tilltänkta skurkrollen även vara med i "Mission: Impossible 8". Det är för närvarande oklart när de pausade inspelningarna av "Mission: Impossible 7" kommer att dra igång igen.
 
 
Den sjunde filmen har fortfarande premiärdatumet 19 november 2021 och "Mission: Impossible 8" når biograferna 4 november 2022.
| 21 maj 2020 21:45 |