Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 mars 2022 | 21:10

Kod blå! Sjukhusdramat "New Amsterdam" läggs ned efter femte säsongen

Ryan Eggolds sjukhusdrama om Max Goodwin och det anrika sjukhuset "New Amsterdam" får 13 avsnitt på sig att knyta ihop seriens sista säsong.
Deadline rapporterar att den kommande femte säsongen av "New Amsterdam" blir seriens sista, efter att NBC valt att inte beställa några fler avsnitt av serien. Den femte säsongen beställdes i samma veva som seriens fjärde säsong, som visas just nu på NBC i USA och hos Viaplay här i Sverige.
 
Handlingen följer Max Goodwin (Ryan Eggold, känd från "The Blacklist") som är medicinsk chef på sjukhuset "New Amsterdam", ett sjukhus som i början av den första säsongen hade sett avsevärt bättre dagar... men som lyckligtvis blivit bättre på att ge sina patienter den vård som förtjänats under senare säsonger. 
 
 
Seriens fans visste redan om att den femte säsongen hade fått grönt ljus, men det står nu tyvärr klart att den enbart kommer att bestå av 13 avsnitt - vilket gör den till den kortaste av alla "New Amsterdams" säsonger hittills. Och sedan är det alltså slut! Men när serien väl går i mål så kommer man ändå ha lyckats skrapa ihop hela 96 avsnitt, vilket är avsevärt fler avsnitt än de flesta serier får. 
 

Läs också: Sean Astin sätter käppar i hjulet för Dwayne Johnsons presidentkampanj

 
Har du givit "New Amsterdam" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 15 mars 2022 21:10 |