Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 december 2017 | 18:00

Netflix släpper trailern till "Altered Carbon" - snyggaste tv-serien 2018?

Joel Kinnaman krisar i en kuslig framtidsvision. Den påkostade science fiction-serien får premiär 2 februari.
Netflix har släppt en första teaser för sin påkostade science fiction-serie "Altered Carbon", med Joel Kinnaman i huvudrollen. 
 
Serien utspelar sig i en framtid där det mänskliga medvetandet kan laddas ned och flyttas över till nya värdkroppar, så kallade "sleeves". De rikaste kan förlänga sina liv, men frågan är - vem får betala priset?

Som vi berättade i helgen ryktas det om en saftig budget på 7 miljoner dollar per avsnitt, vilket är dyrare än i den första säsongen av "Game of Thrones". Pengarna verkar ha satsats på att skapa en rik, cyberpunkig framtidsvärld som påminner om det neonupplysta Los Angeles vi såg i "Blade Runner"-filmerna.
 
 
Här möter vi forne president-kandidaten Will Conway (Joel Kinnaman) som sadlat om till elitsoldat. Samtidigt som han ska utreda ett mordförsök på världens mäktigaste man (James Purefoy) upptäcker han mörka hemligheter ur sitt förflutna.
 
Tio händelserika avsnitt väntar alltså när "Altered Carbon" går att streama från den 2 februari. Se alla bilder från serien i vårt galleri...
| 4 december 2017 18:00 |