Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 december 2017 | 21:45

En första titt på Joel Kinnamans dyra cyberpunk-serie "Altered Carbon"

Netflix börjar äntligen lyfta lite på locket för sin kommande cyperpunk-serie med Joel Kinnaman i huvudrollen.
"Altered Carbon" ryktas ha en budget på hela 7 miljoner dollar per avsnitt under sin första säsong, vilket till och med är mer än vad "Game of Thrones" hade när de drog igång hos HBO 2011. 
 
Serien utspelar sig 300 år in i framtiden, då människans sinne har digitaliserats och kan laddas ner till olika kroppar. De rikaste kan med andra ord leva för evigt, genom att köpa nya kroppar och ladda över sina gamla minnen till.
 
I en första officiell teaser från "Altered Carbon"-skaparna kan vi nu ta del av en kort reklamfilm - i vilken du lockas att köpa en ny kropp.
 
 
Esquire har även rapporterat om tre gifs som verkar komma från serien. Netflix har däremot inte bekräftat att gifarna är riktiga, även fast det finns en hel del som tyder på det. Gifarna dök först upp på Reddit där en nyskapad användare, "LastEnvoy", endast har lagt upp de här specifika smakproven från serien.
 
Envoy är den militärstyrka som används för att bekämpa intergalaktiska krig. Joel Kinnamans karaktär, Takeshi Kovacs, är en ex-Envoy som i boken (som serien är baserad på) anlitas för att utreda ett mord. Mycket tyder på att gifarna nedan är från serien och har "läckts" ut till media med flit - om det stämmer så har vi en vacker "Blade Runner"-esk värld att se fram emot!
 
 
    
 
"Altered Carbon" har planerad premiär under 2018, den första säsongen kommer att bestå av 10 avsnitt.
 
Kommer du att ge Joel Kinnamans "Altered Carbon" en chans när det blir dags - baserat på vad vi fått se hittills? Kommentera gärna nedan!
| 2 december 2017 21:45 |