trailer

Skribent

Erika Jarhed

11 mars 2023 | 13:00

Bourne-vibbar i trailern till Netflix nya spionserie "The Night Agent"

Ett nytt spiondrama är på gång med Gabriel Basso som FBI-agent. Nu har den officiella trailern släppts för "The Night Agent" som anländer 23 mars på Netflix.
Netflix är på gång med en sprillans ny actionserie som är skapad av serieveteranen Shawn Ryan, som tidigare har tagit vunnit en Emmy för bästa manus till dramaserie 2002 för "The Shield". Den nya serien heter "The Night Agent" med Gabriel Basso ("The Big C") i huvudrollen, och vi kan även se skådespelaren Luciane Buchanan från Nya Zeeland i en roll.
 
Nu har den officiella trailern släppts som minst sagt är actionpackad. Serien har ju onekligen samma vibbar som "Jason Bourne"-filmerna. Kika in nedan!
 
 
Serien är baserad på romanen med samma namn av Matthew Quirk, och handlar om Peter Sutherland (Basso) som arbetar som FBI-agent. Han bli indragen i en stor konspiration där en rysk mullvad har tagit sig in på de högsta nivåerna av USA:s regering. För att rädda nationen kastar sig Peter in i en jakt efter förrädaren.
 
Även Hong Chau som är nominerad till en Oscar för bästa kvinnliga biroll för sin prestation i "The Whale" kommer att synas i serien.
 
Premiär redan 23 mars på Netflix.
| 11 mars 2023 13:00 |