Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 september 2021 | 19:20

Netflix släpper en ny skräckfilm varje onsdag fram till Halloween

Mer skräck åt folket! Nedräkningen till Halloween är igång på en streamingtjänst nära dig. "Netflix and chills" innebär minst en ny skräckfilm per vecka.
Sista säsongen av "Lucifer" och den sydkoreanska supersnackisen "Squid Game" har redan börjat kittla skräcknerverna under hösten. När vi närmar oss Halloween ökar Netflix takten och utlovar flera mysigt rysliga premiärer per vecka. Det blir exempelvis en ny originalfilm varje onsdag.

Idag släpptes "No One Gets Out Alive", om en papperslös kvinna från Mexiko i jakt på den amerikanska drömmen. Hon anländer i Cleveland och tar in på ett nedgånget pensionat men hamnar i en mardröm hon inte kan fly från.
 
6 oktober kommer "There's Someone Inside Your House", där en maskerad mördare förföljer en grupp high school-ungdomar och avslöjar deras mörkaste hemligheter.

13 oktober har chilenska "Fever Dream" premiär, baserat på Samanta Schweblins roman ”Räddningsavstånd”. Det är "en otäck historia om brustna själar, naturkatastrofer och moderskap" enligt synopsis.
 
 
20 oktober hugger vi in på vampyrrysaren "Night Teeth" med Sydney Sweeney, Megan Fox och Alexander Ludwig. En ung chaffis plockar upp två mystiska kvinnor under en natt i Los Angeles. De vill festa - och de är törstiga på blod.
 
ANNONS: Prova streamingtjänsten Discovery+ och betala endast 39 kr första månaden (ord. pris 79 kr).

27 oktober är det dags för "Hypnotic", om en kvinna som tar hjälp av en känd hypnoterapeut, men upptäcker att hans intensiva sessioner kommer med dödliga konsekvenser.
 
 
Vilken av filmerna låter mest lovande för dig? Kommentera gärna.
| 29 september 2021 19:20 |