Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 mars 2020 | 21:25

Netflix realitysatsar med två nya säsonger av "Love Is Blind"

Även "The Circle" och "Rhythm + Flow" får fler säsonger, medan Marie Kondo får en helt ny städ-serie.
Netflix har under det senaste året börjat satsa allt mer på realityserier, efter att ha börjat lite försiktigt med "Queer Eye" (som snart är redo för sin femte säsong) för några år sedan. Personligen har jag visserligen bara fallit riktigt hårt för "The Chef Show", med Jon Favreau... matlagning för oss film och tv-nördar! Men det är inget snack om saken, efter att ha satsat extra hårt på standup, anime och egna barnprogram, vid sidan om sina "vanliga" filmer och serier, så verkar reality vara nästa genre som ska erövras.
 
I februari släpptes dejtingserien "Love Is Blind", där ett antal singlar får dejta varandra genom en vägg utan att kunna se varandra - och dem som lyckas falla för varandras röster och personligheter har sedan möjlighet att åka på semester, prova på sambolivet och slutligen gifta sig... allt inom loppet av en månad.
 
Serien har sedan avsnitten började släppas, vilka till skillnad från vanliga Netflix-serier spreds ut under fyra veckor, har den varit en av streamingtjänstens mest streamade. Marie Kondo, Netflix alldeles egna "städ-expert", nådde liknande framgångar ifjol med "Tidying Up With Marie Kondo" och hon får nu en helt ny serie "Sparking Joy with Marie Kondo".
 
Vi kan även se fram emot två ytterligare säsonger av catfishing-serien "The Circle", medan jakten på världens nästa stora hip-hop-stjärna drar vidare i den andra säsongen av "Rhythm + Flow".
 

Läs också: Gwyneth Paltrow säljer vulvor och hyckleri i "The Goop Lab"

 
Har du givit någon av Netflix realityserier en chans på sistone? Kommentera gärna nedan!
| 24 mars 2020 21:25 |