Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

16 februari 2024 | 12:55

En chicken nugget har huvudrollen i bisarr Netflix-trailer som kommer lämna dig paff

"Min dotter har förvandlats till en chicken nugget."
Den 15 mars har årets kanske konstigaste och mest originella serie premiär på Netflix; "Chicken Nugget".
 
Och nej, det handlar inte om kycklingindustrin eller hur nuggets blir till, utan om Min-ah (Kim You-jung) som av misstag förvandlas till en nugget av en konstig maskin. Hennes pappa Sun-man (Ryu Seung-ryong) försöker desperat rädda henne med hjälp av "More Than Machine"-apparaten som han äger. Till hans hjälp kommer Baek-joong (Ahn Jae-hong) också, en praktikant som i hemlighet är kär i dottern.
 
Tack vare sin minst sagt udda story har serien blivit internets senaste snackis. Reaktionerna på X (före detta Twitter) har regnat in och det bjuds på höga toppar och djupa dalar. "Vi är offer för strejken", skriver en användare, medan en annan noterar att "du kan inte säga att detta inte kommer bli en av de bästa serierna på Netflix". En tredje användare låter mer tveksam och säger "detta är löjligt, jag talar för alla när jag säger att vi inte kommer titta". 
 
Regissören Lee Byeong-heon är känd för "Extreme Job" som är den näst mest inkomstbringande filmen i Korea. Rapp dialog och udda humor brukar känneteckna hans verk och i "Chicken Nugget" verkar båda användas flitigt.
 
Netflix-premiär 15 mars. Se trailern och postern till "Chicken Nugget" nedan: 
 
 
Large 491d9f1f648d8d0aaba271d4d896ec44 qwer.jpg
 
Kommer du se "Chicken Nugget"? Kommentera nedan. 
| 16 februari 2024 12:55 |