Film

Skribent

Alexander Dunerfors

2 oktober 2014 | 09:10

Netflix älskar Adam Sandler, ger honom massor med nya jobb

Ni bad om det, Netflix-användare: fyra nya Adam Sandler-filmer kommer direkt till streamingtjänsten.
Eftersom Adam Sandler är en så uppskattad och av alla älskad skådespelare, vill Netflix se till att han får fortsätta göra den typen av film han gör bäst. Streamingtjänsten och den komiska supertalangen har ingått ett samarbete där Sandler kommer att spela in fyra exklusiva filmer. 

Vågar vi hoppas på nya oemotståndliga klassiker i stil med "Spanglish" och "50 First Dates"? 

- Folk älskar Adams filmer på Netflix och ser dem ofta om och om igen. Han tilltalar tittare i alla åldrar och över hela världen. Alla har en favoritfilm och en favoritreplik, förklarar Netflix-bossen Ted Sarandos.

(Bara en favoritfilm, herr Sarandos? Din gamle skämtare. Det är omöjligt att välja.)

- När dessa fina människor bad mig spela in fyra filmer för dem, tackade jag omedelbart ja. Av en enda anledning… Netflix rimmar med Wet Chicks, säger Sandler med den skämtsamma ton vi alla älskar och känner igen från oförglömliga komedier som "That's My Boy" och "Jack & Jill". 

När dessa fyra nya filmer dyker upp för att förgylla våra abonnemang är inte klart än. Håll tummarna för att "Grown Ups 3" blir en av dem.

Sandler sågs senast i den unisont hyllade, smarta och vassa komedin "Blended" som vi naturligtvis kommer spela sönder totalt den också, när den släpps på Netflix. 
| 2 oktober 2014 09:10 |