Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 juni 2022 | 08:40

Nej, Amber Heard har inte fått sparken från "Aquaman 2"

Skådespelerskan förnekar ryktet om att ha blivit dumpad av DC och Warner Bros.
Amber Heard förlorade i rätten i förtalsmålet mot Johnny Depp. Men hon blir kvar som karaktären Mera i den kommande "Aquaman"-uppföljaren, trots rykten om att hon skulle ha fått sparken.
 
Variety publicerar ett uttalande från skådespelerskans talesperson: "Rykteskvarnen fortsätter som den har gjort från dag ett - det är felaktigt, okänsligt och en aning galet".
 
 
Heard har spelat superhjälten Mera i DC:s "Aquaman" från 2018, men gjorde även gästspel i "Justice League" och nyversionen "Zack Snyder's Justice League". För några veckor sedan skrev Variety att DC-chefen Walter Hamada övervägde att inte ge rollen till Heard, då hon saknade kemin med motspelaren Jason Momoa:
 
- De hade inte mycket kemi ihop. Det gick att få till i klipprummet för den första filmen, men det fanns en oro över att det krävdes så mycket jobb (...) Man vet det när man ser det, och kemin var inte där.
 
Hon fick 1 miljon dollar för sin roll i "Aquaman" och det dubbla för uppföljaren, "Aquaman and the Lost Kingdom". Filmen går upp på bio 17 mars 2023.
| 15 juni 2022 08:40 |