Spel

Skribent

Veronica Sandström

28 februari 2018 | 16:10

”Mutant Year Zero: Road to Eden” - se den spännande trailern här

Världen har gått under. Människorna är borta. Kommer du överleva i "Mutant Year Zero"? Kolla in den lovande trailern.
För er som är fan av bordsrollspelsserien kan nu glädja er över att det blir ett videospel. Videospelet görs av svenska spelutveklingsstudion Bearded Ladies, som är kända för "Landit Bandit". ”Mutant Year Zero: Road to Eden” släpps senare i år till PC, Playstation 4 och Xbox One.
 
 
För er som inte är bekant med ”Mutant” så kan jag berätta att det utspelar sig i en postapokalyptisk framtid där människorna är borta. Efter diverse kärnvapenangrepp så är de levande varelser som finns kvar mutanter: en sorts korsning mellan djur och människor samt deformerade djur av olika slag.
 
Spelets mål är att överleva, finna mat och kanske även finna Eden: en paradisisk fristad. Spelet beskrivs som ett "tactical adventure game". Det ska finnas inslag av stealthuppdrag, utforska miljön samt lite strider. Som en gott och blandat-påse. Som spelare så förfogar du över en brokig skara bestående av en anka, ett vildsvin och en människoliknande figur.
 
 
Jag har precis kollat på trailern och jag tycker att den onekligen ser intressant ut. Om inte annat för att en av huvudkaraktärerna är en anka (vilket inte tillhör vanligheterna!). Det ser även ut att ha inslag av humor och grafiken ser rent otrolig ut.
 
Blir ni nyfikna på "Mutant Year Zero: Road to Eden"?
| 28 februari 2018 16:10 |