Serie

Skribent

Alexander Svensson

14 maj 2024 | 16:30

"Mr. & Mrs. Smith" får en andra säsong - fast med nya huvudrollsinnehavare?

Amazon har bekräftat en ny säsong av spionserien, men huruvida Donald Glover och Maya Erskine återvänder är högst oklart.
En av tv-årets första snackisar var Prime Videos “Mr. & Mrs. Smith”. Spionserien baserades på filmen med samma namn och hade Donald Glover och Maya Erskine i huvudrollerna som två spioner som även är ett gift par. Recensionerna var positiva och tittarsiffrorna höga, vilket gjort Prime Video nöjda nog för att ge serien en andra säsong, vilket bekräftades under dagens Upfront-event.
 
Det är dock en smula oklart huruvida Donald Glover och Maya Erskine återvänder som herr och fru Smith i den andra säsongen. Källor till Variety säger att de inte kommer tillbaka, vilket isåfall innebär att vi får följa två andra Smith-agenter. Att det finns många herr och fru Smith är trots allt ett koncept redan i den första säsongen, så helt knasigt är det väl inte.
 
Förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför länge innan vi får klarhet i vilka som spelar huvudrollerna i den nya säsongen av "Mr. & Mrs. Smith". Men alla fans av konceptet kan iallafall andas ut, för en andra säsong blir det, med eller utan Glover och Erskine.
 
Vill du se Donald Glover och Maya Erskine komma tillbaka i den nya säsongen, eller ser du hellre ett antologi-upplägg med nya par varje säsong?
| 14 maj 2024 16:30 |