PATREON

Skribent

MovieZine

31 mars 2022 | 21:00

MovieZine & SF Anytime bjuder på Oscarsvinnaren "CODA"

Bli medlem på MovieZines Patreon-sida och få VIP-förmåner! Månadens streamingfilm som ingår för våra medlemmar är årets Bästa film-vinnare "CODA".
Bästa film, Bästa manus på annan förlaga och Bästa manliga biroll - ”CODA” överraskade alla när den knep tre tunga Oscars under den gångna helgen! 
 
Den amerikanska dramakomedin av regissören Sian Heder har blivit kritikerhyllad för sin feelgood-känsla och för sitt fokus på en döv familj. "CODA" släpptes nyligen på video-on-demand, och i samarbete med SF Anytime bjuder vi alla våra VIP-medlemmar på en värdekod! 
 
Allt du behöver göra är att bli medlem på MovieZines Patreon-sida. Som medlem får du ta del av extra många tävlingar och attraktiva VIP-erbjudanden. Samtidigt stödjer du vårt redaktionella arbete från 20 kr i månaden. (Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap.)
 
 
 
Sjuttonåriga Ruby är den enda som kan höra i sin familj. Hennes liv kretsar kring att tolka åt sina föräldrar, och att arbeta på familjens fiskebåt. Men när hon går med i gymnasiets kör upptäcker hon att hon älskar att sjunga. Huvudrollerna i "CODA" spelas av Emilia Jones, Marlee Matlin och Oscarsvinnaren Troy Kotsur. 
| 31 mars 2022 21:00 |