TYCK TILL!

Skribent

Alexander Kardelo

30 mars 2017 | 14:20

MovieZine har fått ett ansiktslyft! Det här är nytt på sajten

Idag är det äntligen premiär för en uppdaterad version av sajten. Vi har snyggat till designen och gjort det enklare att hitta det du söker.
Du märker du säkert att saker och ting ser lite annorlunda ut idag här på MovieZine. Det är inte något tidigt aprilskämt från vår sida - vi har jobbat flitigt det senaste året för att ge sajten en välbehövd reboot. Förhoppningsvis blir det både lättare att läsa artiklar och hitta informationen du söker. Många av MovieZines medlemmar och besökare har tyckt till och hjälpt oss att forma den nya versionen av sajten.
 
I grund och botten är det mesta sig likt här på MovieZine. Men under flikarna hittar du en del snyggare och enklare undersidor. Ta gärna en titt, och berätta för oss vad du tycker!
 
1. Nyheter är nu uppdelade i kategorierna Film, TV och Spel. Vi satsar nu mer på serie- och spelbevakning med hjälp av två nya skribenter. Men du som besöker oss enbart för filmnyheterna får såklart samma innehåll som alltid, och kan välja bort de nyheter som inte intresserar dig.
 
2. Recensioner har fått en lättare överblick, där kan du snabbt scrolla igenom de senast recenserade filmerna och se vad de har fått för betyg. Prova gärna även i mobilen! 
 
3. I Kalendern har vi skalat av en del onödiga datum och gjort designen mycket enklare. Det här är kanske min favoritsida på nya MovieZine! Jag vågar lova att vi har Sveriges mest kompletta biokalender, med premiärdatum långt in på år 2018.
 
4. Biotoppen är ett mer självklart namn på det vi tidigare kallade Topplistor. Här ser du vilka de 20 mest sedda biofilmerna är just nu på svenska biodukar. Vi presenterar även topp-10 från amerikanska Box Office. Listorna uppdateras varje måndag.
 
5. Fliken Trailers samlar alla nya och heta teasers och trailers på ett ställe. Vi lägger till nytt så gott som dagligen, både från de stora filmbolagen och från streamingtjänster. Även trailer-sidan har fått en rejäl makeover, med en mycket bättre överblick av vad som är nytt.
 
6. Streamingtips är en riktigt trevlig ny samlingssida. Här får du en snabb överblick av vad som är hett och nytt på dina streamingtjänster. Uppdatera dig kring utbudet på Netflix, HBO Nordic, Viaplay, SF Anytime, SVT Play eller var du nu föredrar att se dina filmer och serier. Du kan även leta på genre och på årtal.
 
7. Under Mer har vi placerat Flödet, som vi vet att många medlemmar uppskattar, där ligger också MovieZines diskussionsforum och en tv-tablå.
 
Men vi är långt ifrån nöjda. Vårt arbete med att göra MovieZine till din favorit-nöjessajt fortsätter, och vi vet att våra läsare fortfarande har många önskemål och förslag på allt från nya funktioner till innehåll. Fortsätt gärna att utmana oss, ge oss feedback och idéer, och om du gillar MovieZine precis som vi är - sprid ordet bland filmälskande vänner och bekanta! 
 
Vad tycker ni om den nya sajten? Har du stött på problem eller något som inte funkar som det ska? Ris eller ros - lämna en kommentar här nedan. 
| 30 mars 2017 14:20 |