FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

12 juli 2016 | 15:00

MovieZine förhandsvisar feelgood-filmen "Captain Fantastic"

Tillsammans med Scanbox Entertainment bjuder vi dig och en vän på bio måndagen 25 juli. Se sommarens härligaste film först av alla! (OBS: Biljetterna är nu slut.)
Välkommen till en härlig filmkväll! Vi har det stora nöjet att förhandsvisa ”Captain Fantastic - En annorlunda pappa” för MovieZines läsare i Stockholm. Viggo Mortensen spelar huvudrollen i denna varma dramakomedi som bland annat har vunnit pris för Bästa regi i Cannes.

Handling:


Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där tvingas Ben försvara och utvärdera det sätt han valt att leva med sina barn inför både sig själv, barnen och sin omgivning. Det råder ingen tvekan om att han är världens bästa pappa, men frågan är om sättet han valt att leva verkligen passar dem alla.

När & var?


Förhandsvisningen äger rum måndagen 25 juli kl. 18:00 på Biograf Park (Sturegatan 18) i Stockholm. För att skriva upp dig på listan och boka två platser, fyll i formuläret nedan. Först till kvarn gäller.”Captain Fantastic - En annorlunda pappa” får biopremiär den 5 augusti över hela landet.| 12 juli 2016 15:00 |