Serie

Skribent

MovieZine

9 mars 2023 | 09:15

"Morden i Sandhamn" tillbaka med ny säsong

"Morden i Sandhamn" är en av C Mores mest populära och framgångsrika serier genom tiderna. I april börjar säsong 9.
Thrillerserien "Morden i Sandhamn" sändes för första gången år 2010. Efter totalt 33 avsnitt finns det visst fortfarande en drös människor kvar att mörda i Sandhamn. I april kommer serien tillbaka med en nionde säsong, där åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) tar sig an tre nya fall i den förförande vackra skärgårdsmiljön.
 
− Jag älskar att vi får ta vidare relationerna och historierna i Sandhamns-serien, jag får så mycket engagemang och kärlek för min Nora. Känner mig stolt, säger Alexandra Rapaport.
 

Det här ska säsong 9 handla om

 
"Morden i Sandhamn" är baserad på Viveca Stens bästsäljande deckaruniversum. I säsong 9 fortsätter Nora (Alexandra Rapaport) och Alexander (Nicolai Cleve Broch) att förneka sina känslor för varandra, och redan i första avsnittet går Alexander på en blind date med stor potential.
 
Pär (Anton Lundqvist) börjar efterfråga större utmaningar på jobbet medan Alexander och Valpen (Julius Fleischanderl) har fått ihop sitt samarbete och går från klarhet till klarhet.
 
I denna säsong tar sig Nora an tre nya fall som rör en kidnappning, misstänkt människohandel och ett 30 år gammalt dubbelmord.
 
Säsongen drar igång den 3 april på C More, och den 17 april på på TV4 och TV4 Play.
| 9 mars 2023 09:15 |