Film

Skribent

MovieZine

3 maj 2022 | 12:00

"Morbius"-skådespelaren: "De sabbade filmen i klipprummet"

Skådespelaren Al Madrigal försvarar den sågade superhjältefilmen, men berättar också att "mycket klipptes bort".
Det går trögt på bio för nya Sony/Marvel-filmen "Morbius", och kritikernas sågningar lär knappast ha hjälpt. Filmen har i skrivande stund 17% positiva recensioner på Rotten Tomatoes, jämfört med 71% positiva omdömen från biopubliken, så visst har den sina fans - de är bara inte tillräckligt många för att fylla biljettkassan. 
 
Al Madrigal, en av skådespelarna i "Morbius", skyller nu filmens dåliga mottagande på att mycket klipptes om och klipptes bort - inte minst hans egna "väldigt roliga" skämt:
 
- För det första, "Morbius" är inte så dålig som alla säger. Visst hade den sina problem och de hackade upp den en del. Jag hade några hysteriskt roliga repliker som klipptes bort ur filmen, säger Al Madrigal till ComicBookMovie.com.
 
- Jag fick improvisera ganska fritt. Om de bara hade lämnat 50 procent mer av mina grejer (skratt). Men jag blev slaktad. På grund av COVID fick de så mycket tid att fixa med filmen, och de sabbade den. 
 
 
Skådespelaren och komikern berättar att inspelningen var något av det roligaste han gjort, och låter nöjd med sin insats och hela upplevelsen. Men han berättar också att det fanns ett helt annat slut som valdes bort. I trailers kan man exempelvis se en stor actionscen med honom och Tyrese Gibson i skogen:
 
- Ni såg ett helt annat slut. De hade en bra poäng. Ni såg klipp från en scen i dagsljus, och de tänkte: "Vi har en vampyrfilm. Vi kan inte ha den stora fighten i slutet mitt på dagen." Tyrese och jag slogs med Matt Smith och inget av det kom med i filmen.
 
 
 
Daniel Espinosa-regisserade "Morbius" med Jared Leto går nu på bio. Filmen förväntas få en digital release inom bara några veckor.
| 3 maj 2022 12:00 |