Spel

Skribent

Veronica Sandström

15 februari 2018 | 17:05

”Monster Hunter: World” toppar säljlistorna i Norden

Moviezines Andreas var inte så imponerad av ”Monster Hunter: World” men…
”Monster Hunter: World” har sedan släppet till Playstation 4 och Xbox, i för ungefär tre veckor sen, sålts i hela sex miljoner exemplar i hela världen. Just nu toppar spelet försäljningslistorna i Norden (Sverige, Norge och Danmark. Det saknas siffror för Finland). Det är det snabbast säljande spelet som Capcom (som är kända för Resident Evil-serien) har släppt.
 
Actionspelet från Capcom är uppenbarligen populär. I spelet kan man samarbeta med andra spelare för att jaga olika sorters monster, som ser ut som dinosaurier och olika sorters ödlor. All action ska vara förlagd i en vacker miljö. Andréas skriver om sin upplevelse av spelet här.
 
En version till PC ska släppas senare i år. Det första spelet i serien släpptes 2004 och idag har spelserien sålts i mer än 46 miljoner exemplar i hela världen.
 
 
För er som är fans av serien, och som har möjligheten att åka till Japan i vår, har chansen att delta i olika events som Capcom ska hålla på olika platser i landet. Där ska den bästa spelaren av ”Monster Hunter: World” Kariou Playoffs koras. Men som det inte vore nog så planeras en film och det finns en ”Monster Hunter: World”-attraktion på Universal Studios i Japan. Så det finns mycket roligt för den inbitne ”Monster Hunter”-spelaren.
 
Är du såld på serien eller faller du inte för hajpen?
| 15 februari 2018 17:05 |