Film

Skribent

Thomas Linnaeus

10 juli 2023 | 21:01

"Mission: Impossible"-gänget förnekar det sjuka ryktet om Tom Cruise: “Det är en myt”

Nej, man kan faktiskt titta Tom Cruise i ögonen utan att något händer, berättar hans kollegor.
Regissören Christopher McQuarrie, skådespelaren Simon Pegg, och resten av casten från “Mission: Impossible: Dead Reckoning - Part One” har förnekat ryktet om att “ingen får titta megastjärnan Tom Cruise i ögonen”, skriver Variety.
 
Det är en myt, säger kollegorna och även Tom Cruise tycker att det är "mest galna" han hört om sig själv.
 
- Jag har kunnat hacka mig igenom all den bisarra mytologin som omger honom. På ena sidan är han Tom Cruise - den här gåtfulla filmstjärnan som alla vill veta mer om. Och å andra sidan är han bara en kille. Jag gillar att vara normal med honom, tillägger Simon Pegg som varit med i serien sedan “Mission: Impossible III” från 2006.
 
Tidigare har Pegg blivit intervjuad av BBC om sin relation med “Top Gun”-stjärnan, där Pegg berättar att han inte frågar Cruise om hans troende. Istället pratar de om kändisskap:
 
- Jag gör alltid narr av honom för saker som han kan komma åt. Vi filmade nyligen i Sydafrika och då bestämde han sig för att han ville simma med hajar. Han flög oss i en helikopter och sedan dök vi med hajar. I slutet av dagen sa vi: “Det var en riktig Tom Cruise-dag”. Han uppskattar det löjliga i det ibland, fortsätter Pegg.
 
Det låter med andra ord som att Simon Pegg vågar titta Tom Cruise i ögonen. “ Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One” har premiär redan imorgon.
| 10 juli 2023 21:01 |