Film

Skribent

MovieZine

27 december 2015 | 21:00

Michael Fassbender gräver ner sig i "Assassin's Creed"-spelen inför kommande storfilmen

Och en ny bild har släppts.
Michael Fassbender är just i färd med att dyka in i "Assassin's Creeds" värld, som för första gången såg dagens ljus i PlayStation 3-spelet från år 2007. Han ska som bekant spela rollen som Callum Lynch i Justin Kurtzels ("Snowtown", "Macbeth") filmatisering som kommer den 21:a december nästa år.

I en intervju med Entertainment Weekly säger Fassbender nu att han inte hade spelat något av spelen innan han fick rollen i filmen:

- Jag hade inte spelat dem innan de här killarna kontaktade mig. Men nu har jag gjort det, mest för att få en känsla för karaktärens fysik. Vi strävar efter att skapa något speciellt. Vi känner att hela konceptet runt om är speciellt och vi vill visa det så bra vi bara kan. Fansen är väldigt passionerade, väldigt specifika, och de förväntar sig noggrannhet och hög detaljrikedom vad gäller historia. Vi försöker verkligen kapitalisera på det och njuta av de roliga elementen i det hela. Vi jobbar hårt för att göra det här till något speciellt.

Karaktären Fassbender spelar, Callum Lynch, får genom en uppfinning chansen att återuppleva sin förfader Aguilars eskapader i 1400-talets Spanien. En förfader som var en fruktad lönnmördare. I filmen får vi också se Marion Cotillard, Jeremy Irons och Brendan Gleeson.

En ny bild har också släppts:


Ariane Labed och Michael Fassbender i fräsiga lönnmördarkläder.
| 27 december 2015 21:00 |